Details, Fiction and دمنوش

- جهت درمان ناراحتی های گوارشی از قبیل سوءهاضمه، سنگینی معده، حالت تهوع از دم کرده مریم گلی بنوشید. - جهت درمان اختلالات یائسگی از دم کرده مریم گلی قبل از غذا یک فنجان بنوشید. - جهت درمان قاعدگی های دردناک از دم کرده مریم گلی روزی ۱ فنجان قبل از قاعدگی بنوشید. - جهت درمان عرق شبانه در بیماران مسلول از دم کرده مریم گلی قبل از خواب یک فنجان میل شود. - جهت درمان بحران های آسم از دود سوخته مریم گلی استشمام شود. - جهت درمان درد نیش زنبور و حشرات برگ تازه مریم گلی را به صورت ضماد بگذارید. - سوخته مریم گلی ضد عفونی کننده هوا است. - جهت التیام زخم ها مریم گلی را با عسل جوشانده، پارچه ای را داخل آن کرده به صورت ضماد بگذارید. - جهت درمان سنگینی گوش مریم گلی را مانند سیگار کشیده و دود نگه داشته و یک مرتبه خارج کنید. - جهت لرزش اندام ها از دم کرده مریم گلی بنوشید. - دم کرده مریم گلی تقویت کننده قلب است. - جهت درمان خونریزی و ترشحات مهبلی که ناشی از ضعف است از دم کرده مریم گلی بنوشید. - برای درمان سرفه های مزمن از دم کرده مریم گلی بنوشید.

شما می‌توانید با مصرف دمنوش نعناع و یا با جویدن این گیاه به رفع گلو درد و برونشیت ریه کمک کنید.

در ادامه این مقاله با خواص دارویی و درمانی دمنوش نعناع فلفلی برای سلامتی بدن و همچنین طرز تهیه آن در خانه آشنا می شوید. با سومیتا همراه باشید؛

نعناع یک دوست خوب برای کبد است. کبد را تمیز کرده و صفرا را رقیق می کند و کلسترول خون را پائین می آورد.

خواص: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست.

خواص: چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین های گروه «ب» است، از سفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند دمنوش نعناع (به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند.

گیاه معجزه گر قوی، مقوی اعصاب، ادرارآور، پاک کننده ریه ها، بادشکن، تسکین درد کبد، برای تنگی نفس، بیماری های عصبی و تشنج، تقویت معده و بدن مفید است، ضد عفونت کلیه، صفرا، بلغم، دلهره، اضطراب، آسم، زکام، سیاه سرفه، دردهای رماتیسمی استخوان و کمر، سنگ کلیه و مثانه، کیسه صفرا، میگرن، بی خوابی و غلظت خون می باشد.

زنجبیل که از قدیم مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است، امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می شود. زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زاید بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است. به نظر می رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود. تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد، چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه آن، پودر زنجبیل را در چای آماده می ریزند و به دلیل این که ذرات زنجبیل غیرقابل حل در آب است، نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.

ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها را تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ با اضافه کردن چند برگ چای ترش به نوشیدنی خود، ضمن رفع مشکل، یک چای جدید با طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.

مسهل صفرا، دافع اخلاط فاسد، ضد افسردگی، صرع، میگرن، بواسیر، یبوست مزاج، تقویت کننده اعصاب، قلب، مجاری ادرار، دستگاه تنفسی.

نعناع دارای خاصیت آندروژنی است از این رو مصرف دم نوش نعناع می تواند یک روش موثر برای کاهش عوارض سنذروم تخمدان پلی کیستیک باشد.

چای نعنا به کاهش وزن کمک می کند. با توجه به مقاله ای از ماری کوتان و همکارانش، نعنا یکی از گیاهانی است که برای ساخت فرمولاسیون های کاهش وزن استفاده می شود. تحقیقات نشان می دهد که رایحه نعنا می تواند به کنترل ذائقه شما کمک کند و باعث کاهش پراشتهایی، و در نتیجه کاهش چاقی منجر شود.

خواص: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواص دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد.

با این حال شواهد علمی زیادی وجود ندارد که نشان دهد نعناع فلفلی خواب را بهبود می بخشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *